Ben jij net een horeca onderneming begonnen en op zoek naar fabrikanten om bij in te kopen? Het inkopen bij een online groothandel in de horeca kan je veel tijd en moeite besparen. Je betaalt misschien iets meer dan wanneer je direct inkoopt bij de fabrikant, maar je krijgt er ook een hoop voor terug. Wanneer je inkoopt bij een online groothandel in de horeca geniet je van de volgende voordelen.

Kleinere partijen inkopen

Als je direct bij een fabrikant inkoopt, wordt je vaak verplicht om een grote hoeveelheid in te slaan. Fabrikanten willen namelijk niet te veel geld kwijt zijn aan de opslag en zullen na productie zo snel mogelijk van hun voorraad proberen af te komen. Dit kan nadelig zijn wanneer je een kleine horecaonderneming hebt, omdat je gedwongen bent meer te kopen dan je nodig hebt. Zo ben je onnodig veel geld kwijt en loop je het risico dat producten over de datum gaan voor je de kans hebt ze te gebruiken. Bij een groothandel zit je niet vast aan een minimale afname; de online groothandel in de horeca koopt groot in de bij de fabrikant en zet kleinere partijen af aan derden.

Altijd verse producten

Dankzij kleine inkoop én een snelle levering van de groothandel heb jij altijd verse producten in de keuken liggen. Dat verschil proef je en levert jou tevreden klanten op! Je plaatst 24/7 online bestellingen en deze worden tot in de keuken bezorgd. Bovendien beschikken groothandels over verschillende keurmerken, waardoor jij met zekerheid kunt zeggen aan welke eisen jouw producten voldoen.

Het gemak van alles onder één dak

Als laatste is er het enorme gemak van het plaatsen van één bestelling voor al je benodigdheden, food en non-food. Het assortiment van een online groothandel in de horeca is ontzettend groot en diep; je hebt niet alleen keuze uit duizenden verschillende producten, maar ook uit verschillende merken en uitvoeringen. Online hebt je een perfect overzicht en vind je binnen no-time alle producten die je nodig hebt. Daarnaast doe je mogelijk nog inspiratie op over producten waar je nog helemaal niet aan gedacht had. Ook maakt het betellen bij een online groothandel in de horeca jouw administratie makkelijker. Je hebt immers al jouw aankopen op één factuur bij elkaar.

We hopen je een idee te hebben gegeven van wat een online groothandel in de horeca voor jou kan betekenen. Probeer het een keer uit en wie weet is het de oplossing die je al langer zocht!