Dit artikel helpt u met het vinden van een extra opslagruimte in Nijmegen.

Woont u in Nijmegen of omstreken en staat uw huis, kantoor of schuur vol met spullen die u nergens meer kwijt kunt? Of heeft u behoefte aan extra ruimte om spullen in op te slaan? Dan zit u hier op het juiste adres. We hebben onderzoek gedaan naar de verschillende factoren om rekening mee te houden voordat je een opslagbox gaat huren.

Het formaat

Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat er genoeg ruimte is in de opslagbox. Het is daarom aan te raden dat u vooraf berekend hoeveel ruimte u nodig heeft. De meeste opslag box verhuurbedrijven hebben ruimtes vanaf 1m3 oplopend tot 75m3 of meer.

Als u eenmaal heeft vastgesteld hoeveel m3 u minimaal nodig heeft voor de opslag van al uw spullen dan kunt u vervolgens kijken of het mogelijk is om spullen op elkaar in elkaar op te ruimen. Denk hierbij aan een aantal verhuisdozen in de hoek op te stapelen, zodat u efficiƫnter met uw ruimte omgaat. Op deze manier hoeft u niet te veel te betalen voor uw opslagruimte.

Als u van plan bent om voor een langere tijd uw spullen op te slaan in de opslagbox, dan kunt u het overwegen om een opbergkast te installeren in de ruimte. Op deze manier kunt u wederom efficiƫnt met ruimte om gaan.

Er zijn nog een hoop andere manieren om zuinig met de ruimte om te gaan zodat u niet te veel geld uitgeeft aan overtollige ruimte.

Vergelijk de verschillende opties

Er zijn veel verschillende aanbieders van opslagruimtes in Nijmegen en omstreken. Ga daarom even na wat de verschillende voordelen zijn van elke aanbieder. Vaak is het een geruststellende gedachte dat de ruimtes beveiligd zijn. Als u dit ook vindt zoek dan op beveiligde opslagruimtes in uw buurt. Op deze manier houdt u eindelijk alleen maar de mogelijkheden over die aantrekkelijk zijn voor uw situatie.

Maar niet alleen beveiliging is een optie om mee te nemen in je beslissingsproces, maar ook de prijs van verschillende aanbieders en of dat ze een gratis aanhangwagentje hebben of dat ze overdekte laad- en losruimtes hebben voor de huurders.

Verzekering

Het is handig om te onderzoeken hoe u bent verzekerd. In sommige gevallen is het zo dat de opslagruimte kan vallen onder de inboedelverzekering van uw huis. Maar dit is zeker niet in alle gevallen zo. Als dit wel het geval is dan is het vaak zo dat de verzekering slechts geldig is voor de eerste twee jaar van opslag, daarna vervalt de verzekering.

Het kan daarom verstandig zijn om een aanvullende verzekering af te sluiten voor uw opslagbox. Als uw aanbieder een goed beveiligingssysteem heeft dan is dit in veel gevallen niet nodig, maar als u toch zeker wil zijn van dat u geen risico loopt overweeg het dan om een verzekering af te sluiten.

Al met al is het opslaan van spullen in Nijmegen en omstreken geen probleem omdat er veel verschillende aanbieders van opslagboxen zijn. Hopelijk heeft dit artikel u kunnen helpen met het kiezen van een aanbieder.