Met de komst van online shops is het steeds makkelijker geworden om online tassen te kopen. De keuze kan hierdoor ook erg overweldigend zijn! Ben jij daarom ook op zoek naar tips voor het online tassen kopen? In dit artikel delen we een aantal punten waar je op zou kunnen letten voordat je je favoriete MYOMY, DSTRCT of Herschel tas naar huis klikt!

Extra korting op je tas?

Extra kortingen zijn natuurlijk nooit verkeerd. Gelukkig bieden sommige online winkels een kortingscode als je je bijvoorbeeld inschrijft op hun nieuwsbrief. Zo kan het dus zomaar zijn dat je die ene mooie leren tas die normaal net boven je budget zit, toch nog kunt kopen dankzij de kortingscode!

Retourvoorwaarden

Zoek ook even de retourvoorwaarden uit als je online tassen bestelt. Mocht een tas namelijk toch een beetje tegenvallen, dan zou het natuurlijk wel zo fijn zijn als je hem (het liefst) kosteloos retour kunt doen. Ook de tijd waarin je je tas retour kunt doen, varieert nogal en als je geluk hebt dan kun je tot 30 dagen na ontvangt van je pakketje je tas retour doen.

Wat voor leuke tassen koop ik online?

Maar natuurlijk wil je je pakketje het liefst niet terug hoeven sturen, als je echt op zoek bent naar een leuke tas! Daarom is het belangrijk om goed na te denken over wat voor tas je graag zou willen. Voor een leren tas raden we je bijvoorbeeld aan om eens een kijkje te nemen bij topmerken zoals Plevier, Micmacbags en Burkely. Liever een stoere rugzak voor naar school? Dan mag je Herschel en XD Design sowieso niet overslaan! Welke tas wordt jouw volgende online aankoop?