Wie niet echt veel waarde hecht aan zijn of haar kleding herkent het vast wel dat sommige mensen zo nu en dan opmerkingen maken over de outfit die je aan hebt. Het maakt je eigenlijk niet uit, maar toch merk je wel aan deze opmerkingen dat jouw garderobe zo nu en dan wel een opknapbeurt kan gebruiken. Voor deze mensen is dit blog geschreven. Hier wordt namelijk uitgelegd hoe je met items die al in jouw kast liggen, toch weer een nieuwe look kan creëren zonder al te veel moeite. Lees snel verder voor het complete verhaal!

Vervang je jas eens door een trui

Het ligt er een beetje aan of de kledingstijl die jij prefereert, dit toestaat. Uiteraard kan je hier lak aan hebben, maar het is wel leuk als jij jezelf comfortabel voelt in de kleding die je draagt en de keuzes die je maakt. Hoe dan ook, een leuk idee om af te wisselen tussen items die jij in jouw garderobe hebt liggen is eigenlijk vrij simpel.

Je kunt namelijk de jas die jij (misschien dagelijks) draagt eens omwisselen of inruilen voor een oversized sweater of hoodie. Je ziet dit al vaker gebeuren in de modewereld, maar nogmaals: je moet jezelf er wel comfortabel bij voelen. Kijk bijvoorbeeld eens naar een Daily Paper trui heren als je die hebt liggen in je kast.

Longsleeves onder korte mouwen shirts

Als het zomer is draag je natuurlijk het liefst geen shirts met lange mouwen. Op de momenten dat dit echter wel moet vanwege het weer, kan jij jouw favo shirt met korte mouwen laten shinen door er een longsleeve onder te dragen. Zo blijf je toch warm op de frissere zomerdagen, terwijl je er fashionable bijloopt.

Afgelopen zomer heb je dit misschien vaker kunnen zien met een Off White shirt heren en daaronder een gestreepte longsleeve. Deze combinatie is zeker een aanrader! Let wel goed op de kleur vna het shirt dat je boven de streepjes gaat dragen, lichte kleuren willen er nog wel eens doorheen schijnen en dat wil je voorkomen. Ziet er een beetje gek uit.

Trek je oude accessoires uit de kast

Op het moment dat de twee bovenstaande tips je niet verder gaan helpen, kan je misschien dit nog proberen. Je hebt vast wel ergens een oud item liggen wat je vroeger heel veel gebruikte, maar het hebt weg gelegd omdat het uit de mode was, of niet meer helemaal jouw style.

Nieuw is het goed vergeten oude. Twijfel daarom niet aan jezelf, als je iets leuk vind om te dragen, ook al was het jaren geleden in de mode, doe het dan gewoon. Wie weet ben jij wel de trendsetter!